Comanda acum!

Protectia datelor cu caracter personal


Știm cât de importantă este confidenţialitatea pentru clienţii noştri şi ne străduim să explicăm clar modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim, transferăm şi stocăm informaţiile dvs. cu caracter personal.

Mai jos găsiți un rezumat al principalelor mesaje incluse în Politica noastră de confidenţialitate.

Informaţiile pe care le colectăm
Colectăm diverse tipuri de informaţii corelate cu Serviciile, inclusiv:
• informaţii pe care ni le furnizaţi direct prin intermediul formularelor de contact si prin intermediul contactului prin email si telefon;

De asemenea, este posibil să dorim consimţământul dvs. separat pentru colectarea informaţiilor sau să vă notificăm separat despre modul în care vă colectăm informaţiile cu caracter personal într-un mod care nu este descris în prezenta Politică de confidenţialitate, în funcţie de cerinţele anumitor servicii suplimentare.

Utilizarea şi partajarea informaţiilor
Printre altele, utilizăm informaţiile pe care le colectăm în următoarele scopuri:
• pentru a vă oferi Serviciile solicitate;
• pentru a înţelege modul în care utilizaţi Serviciile, astfel încât să vă putem îmbunătăţi experienţa;
• pentru a înţelege mai multe despre clienţii noştri, astfel încât să le putem oferi cele mai relevante comunicări, servicii şi experienţe; şi
• pentru a oferi conţinut şi publicitate personalizate având consimţământul dvs. separat, atunci când este necesar.
 

Prezenta Politica de confidențialitate se aplică indiferent dacă utilizaţi un computer, un telefon mobil, o tabletă, un televizor sau un dispozitiv electrocasnic ori alt dispozitiv inteligent pentru a accesa Serviciile noastre.